Párok<33

2013.03.10 20:59

Cortez-Reni: Ők a furcsa páros a suli álma menő fiú és egy könyvmoly alig ismert lány.... Persze csak addig aligismert míg nem a suli legmenőbb fiúja a pasija....utánna már a legutálatosabb lány :// De Cortez kibeszéli a fejéből Reninek hogy ne foglalkozzon mások véleményével....Így már tökéletes párt alkotnak...

 

Ricsi-Virág: Ők furcsább párt alkotnak mint Reniék. Az emóból lett hippi akit mindenki szeret és a raszta adidas-os srác akitől mindenki fél. De tökéletesen kiegészítik a másikat. Aranyosak együtt és Ricsinek egy gyenge pontja van: Virág! Ő érte megfejel mindenkit ami nem túl kedves gesztus:)

 

Dave-Kinga: A címlapra való páros a tökéletes pár! A kütyüfüggő Dave és a szadista parancsolgató határozott Kinga! Kinga életében először szerelmes úgy igazán csak úgy mint Dave aki kezdettől fogva Kingába volt szerelmes.

 

Macu-Nagy mellű tizedikes: Macu talán nem is szerelemből hanem Isten adta testfelépítésért ment bele ebbe a kapcsolatba. A lány félénk folyton piszkálják a telt keblei végett....De talán Macu is megkomolyodott amikor elhívta hogy vele táncoljon a szalagavatón...Reméljük kiderül majd a neve :)

 

Zsák-Flóra: Zsák a félénk francia és Flóra a félénk szöszi tökéletes pár..első látásra beleszeretett Zsák Flórába... És ebből alakult ez a románc

 

Gábor-Kata: Ő róluk nem tudunk sokat az biztos hogy Kata szerelmes Gáborba amit Gábor viszonoz neki....Aranyosak együtt a félénk fiú és a gót lány talán nem Kata fogja megvédeni Gábort...:))