Szétment párok az SzJG-ben :) (1-7 vagy 8/1/2)

Az összes szétment párt le fogjuk írni + néhány infót(miért mentek szét ki dobta kit...):))

 

 

Cortez-Viki: A Jalapeno, azaz Ricsi bandája segítségével jöttek össze. Bár Cortez megcsalta (értsd: megcsókolta Renit) továbbra is együtt maradtak... Bár Vikit sem kell félteni szerintem ő sem volt tiszta.... Többször is aludt Corteznél Viki. Szakított Cortez Vikivel amikor Cortez elvitte motorozni Renit..:)

 

Kinga-Zsolti: Egy osztályfőnöki órán sikerült összejönniük, mikor Kinga kiakadt Zsoltira és megkérdezte tőle, hogy továbbra is hülye marad vagy képes lesz felnőni hozzá hogy járjon vele.. Zsoltinak persze tetszett Kinga és örült, hogy nem neki kellett megkérdezni de természetesen összejöttek...Erős határozott kapcsolatuk volt(Kinga szerint azért mert veszekedtek) sokszor szakítottak de másnapra kibékültek! A végére szakítottak végleg de nagyon jó barátok lettek a kb. másfél éves járásuk után is.

 

Virág-Dorián: Virág emós korszakában jött össze Doriánnal... Virágot eltiltotta a külvilágtól és mindent feláldozott azért hogy lássa Doriánt(néha osztálytérsakat árult el) szilveszterkor elmentek egy koncertre ahová Reni is ment(ott ismerte meg Petit) de ennek csúnya leégés lett a vége....Doriánnal szakított Virág és az Emós külsejével is felmondott...Dorián nem tudta feldolgozni, hogy Virág nem az ő barátnője és még Virág életét is kockára teszi( jéggel tarkón dobta) de leállítja Reni és Cortez!

 

 

Edina-Bálint: Nem lehet tudni hogyan jöttek össze de két szempontból voltak együtt: Edina szempontjából: Bálint volt az utolsó(Daven kívül) akivel még nem járt Cortez baráti köréből (így szerette volna elcsábítani Cortezt) Bálint szempontjából: úgymond egy "rosszilletű barátnője" van ennek kiváltképpen örül..Ők voltak a tipikus fojtsuk meg egymást annyira "szeretlek". (buszon Bálint ölében ült Dina) Azt sem nagyon lehet tudni miért mentek szét de biztos azért mert már Bálint sem bírta elviselni...

 

Edina-Ricsi/Zsolti/Macu/Andris: Persze velük is az volt a cél hogy közelebb kerüljön Cortezhez...Bár ami durva az durva és az az hogy Edina végig megy a sulin.... A fiúk a "kapcsolatuk" után megutálták Dinát!

Szavazás

Melyik volt a legerősebb kapcsolat amelyik szétment?

Viki-Cortez (72)
6%

Kinga-Zsolti (993)
79%

Virág-Dorián (28)
2%

Edina-Bálint (6)
0%

Edina-Macu (10)
1%

Edina-Zsolti (13)
1%

Edina-Ricsi (8)
1%

Tami-Tomi (64)
5%

Edina-Andris (6)
0%

Kitti-Bálint (62)
5%

Összes szavazat: 1262